همایش ملی اخلا ق نبوی، الگوی بشری با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی جنوب شرق کشور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر و دانشگاه ولایت ایرانشهر در تاریخ ۱۳ اسفندماه سال جاری در ایرانشهر برگزار می‌شود.

در شرایطی که دشمنان اسلام، با سوء استفاده از ابزارهای رسانه ای و اسلام هراسی تلاش دارند تا چهره نورانی پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلم را به خیال خام خویش مخدوش کنند، با بهره گیری از آیات قرآن کریم که پیامبر اسلام را الگو و اسوه و رحمت برای عالمیان معرفی می کند اولین همایش اخلاق نبوی الگوی بشری برگزار خواهد شد.

این همایش در سه محور با پانزده موضوع به صورت علمی و تخصصی به بررسی زندگی فردی و اجتماعی و سیره و روش حکومتی پیامبر رحمت می پردازد و تلاش دارد که ابعاد گسترده اخلاقی و سبک و روش برخورد آن حضرت با موافقان و مخالفان را تبیین کند.

محورهای همایش به شرح ذیل می باشد:

الف- اخلاق نبوی

-  قرآن و شاخص های اخلاقی پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم)

-  سیمای اخلاقی پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) در نهج البلاغه

-  خصایص و ویژگی های اخلاقی پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم)

-  فضائل اخلاقی پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) در کلام امام خمینی (رحمه الله علیه) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

-  مکارم اخلاقی پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) در اندیشه مذاهب اسلامی

-  نقش اخلاقی نبوی در مقابله با آسیب های فردی و اجتماعی

ب- الگوی بشری

-  عوامل گسترش اهانت به پیامبر اعظم ( صلی الله علیه و آله و سلم) و راهکارهای مقابله

-  قرآن و حاکمیت پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) از دیدگاه فریقین

-  نقش جهانی پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) در تعالی فرهنگی و اجتماعی جامعه دینی

-  راهبردها و مواضع سیاسی رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) در مقابله با مخالفان اسلام

-  رسالت عالمان دینی در گسترش جهانی سیره نبوی

ج- سبک زندگی نبوی

-  جایگاه خانواده در سیره نبوی

-  پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) و مقابله با خرافات و بدعت ها

-  اقتصاد مقاومتی در اندیشه پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم)

-  سبک زندگی نبوی در اندیشه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)

برای اطلاعات بیشتر و ارتباط با دبیرخانه همایش به سایت همایش مراجعه فرمایید.

www.payambar.net

و یا از راه‏های زیر اقدام نمایید:
تلفن: ۳۷۲۳۱۰۸۸ ـ ۰۵۴ در ساعات اداری
نمابر: ۳۷۲۲۳۷۸۳ ـ ۰۵۴